هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی

هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی :

در این مقاله قصد داریم به این موضوع بپردازیم که هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی چقدر است؟ دندان‌پزشکی یک علم تخصصی است که سلامت دهان و دندان را به عنوان عضوی مهم در سلامت جسم و روح، زیبایی و ادا کردن کلمات تامین می‌کند. همچنین به یاری این علم می‌توان بسیاری از بیماری‌ها را در مراحل اولیه شناخت و از پیشرفت آن جلوگیری نمود.

دندانپزشک به درمان بیماری های دهان و دندان ، جلوگیری از پیشرفت این نوع بیماری‌ها و بالابردن میزان بهداشت دهان و دندان می پردازد. البته در سال های اخیر مباحث جدیدی مانند زیبایی دندان وارد حوزه کاری دندانپزشکان شده است. گاهی دندانپزشک بسته به سطح کاری خود ، یک یا چند دستیار دارد.

ویژگی های شغل دندانپزشکی

دندانپزشک باید تمرکز بالا برای مدت طولانی، هماهنگی خوب بین دستها و چشم ها و مهارت های ارتباطی خوبی داشته باشد. او باید دارای صبر و حوصله زیاد و قدرت بدنی مناسب باشد، گاهی لازم است چند ساعت مداوم روی یک بیمار کار کند.

دندانپزشک باید بتواند به بیماران خود ،به خصوص آنهایی که از دندانپزشکی ترس دارند و همچنین کودکان، آرامش داده و اعتماد و اطمینان آنها را برانگیزد. کنترل درد یکی از مسایل مهم است که دندانپزشک باید بتواند با کمک روش های موجود و مهارت خود ، درد بیمار را کاهش دهد و در صورت لزوم قبل از شروع کار با صبر و لحنی دوستانه، اطلاعات لازم را به بیماران بدهد.

دندانپزشکی رشته ای است که جسم فرد عمل کننده را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد. در نتیجه دندانپزشک باید با انجام ورزش های مورد نیاز به تقویت عضلات و سلامت جسمی خود  بپردازد. چون در غیر این صورت عمر کاری دندانپزشک کاهش پیدا می کند و سلامت جسمش نیز دچار مخاطره می شود. چون دندانپزشک در مدت طولانی یک وضعیت یکسان دارد این می تواند به گردن و کتف و کمر او آسیب بزند.

ساعات کاری دندانپزشک بسته به محل کارش متفاوت است. اگر در جایی استخدام شود، باید به صورت تمام وقت و گاهی شیفتی در شبها یا تعطیلات کارکند. ولی اگر مطب شخصی داشته و به طور مستقل کار کند، تعیین ساعات کاری برعهده خودش است.

محل کار دندانپزشک در مطب ها، کلینیک ها و بیمارستان ها می باشد. کلیه وسایل دندانپزشکی باید همیشه کاملا بهداشتی و استریل شده باشند زیرا در غیر اینصورت می توانند انتقال دهنده انواع بیماری ها باشد.

هزینه برپایی یک مطب دندانپزشکی یکی از معضلاتی هست که شاید دندانپزشک هنگام باز کردن یک مطب ممکن است با آن مواجه شود .

هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی

ما در اینجا هزینه راه اندازی یک مطب دندانپزشکی معمولی و با حداقل وسایل لازم را بررسی میکنیم.

 

***لازم به ذکر است که حدود این هزینه ها تقریبی بوده و با گذر زمان ممکن است این بازه تغییر کند ***

بررسی هزینه تاسیس مطب دندانپزشکی

تاسیس یک مطب دندانپزشکی تجهیزات بسیار زیادی را نیاز دارد. ما در این جا به طور جامع به بررسی این ابزار و هزینه های مربوط به راه اندازی مطب دندانپزشکی پرداختیم:

یونیت دندانپزشکی

یکی از مهمترین تجهیزات یک مطب دندانپزشکی یونیت آن است که قلب مطب دندانپزشکی نیز نامیده میشود و به همین دلیل از بسیاری جهات باید برای پزشک و هم برای بیمار متناسب باشد مانند : قیمت ، آسانی عملکرد و راحتی کاربری

حدود قیمت برای یونیت های دندانپزشکی : از حدود 20 میلیون تومان تا 80 میلیون تومان (و حتی بیشتر!!!)

برای دیدن قیمت ها و خرید یونیت دندانپزشکی می توانید روی این لینک کلیک کنید.

اتوکلاو

با دستور اداره کل تجهیزات پزشکی و وزارت بهداشت و درمان وجود دستگاه اتوکلاو در مطب های دندانپزشکی امری مهم و ضروری مطرح شده و حتما باید در لیست تجهیز کردن یک مطب دندانپزشکی قرار گیرد .

حدود قیمت اتوکلاوهای دندانپزشکی : از 17 میلیون تومان تا 45 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید اتوکلاو می توانید روی این لینک کلیک کنید.

کمپرسور

کمپرسور دستگاهی است که برای کار یک یا چند یونیت و تجهیزات دندانپزشکی هوای فشرده و متراکم را آماده‌ی ارسال میکند و استفاده میکند از این رو یکی از اجزای جدانشدنی در مطب دندانپزشکی است .

حدود قیمت کمپرسورهای دندانپزشکی : 2 میلیون تومان تا 20 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید کمپرسور می توانید روی این لینک کلیک کنید.

لایت کیور

دستگاهی است که به وسیله نور فرابنفش مواد ترمیمی دندان را سفت و محکم میکند. به این کار Curing میگویند.پس از قراردادن کامپوزیت در دندانی که قصد پر کردن آن را داریم ، از لایت کیور برای سفت کردن کامپوزیت استفاده میکنیم. لایت کیور با استفاده از نور فرابنفش خود باعث تراکم و فشرده شدن سریع کامپوزیت‌ها میگردد.

حدود قیمت برای لایت کیور : از حدود 500 تومان تا 3 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید لایت کیور می توانید روی این لینک کلیک کنید.

دستگاه جرم گیر

جرمگیری، یکی از ضروری‌ترین درمان‌ها در دندانپزشکی است. پلاک‌های میکروبی یکی ازمهمترین عامل‌های ایجاد کننده‌ی بیماری‌های لثه و پوسیدگی های دندانی است. به علت سطح ناصاف جرمهای دندانی، تشکیل پلاک های میکروبی بر روی آنها بیش از دندان است و با مسواک زدن نیز نمیتوان این پلاکها را حذف کرد. این پلاکها، اطراف پرکردگیهای دندانی ودر امتداد لثه نواحی که دسترسی جهت تمیز کردن آنها پایین است تشکیل می شود. تشکیل جرم دندان چنان مرور زمان پیش می رود که فرد تصور می کند که این جرم بخشی از دندان اوست. این تصور که جرم گیری مینای دندان را از بین می برد ناشی از همین تفکر است که فرد جرم را بخشی از دندان خود در نظر گرفته است.

حدود قیمت برای دستگاه جرم گیر : از یک میلیون تومان تا 5 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید دستگاه جرم گیر می توانید روی این لینک کلیک کنید.

اینسترومنت ها

توربین ابزار هایی هستند که سرعت بالا و قدرت پایین دارند و برای برداشتن نسج، پوسیدگی و صیقل کاری باتراش روی دندان در حداقل زمان بکارمیروند. مهمترین قسمت آن کارتریج نام دارد.به طور مستقیم به شلنگ روی یونیت وصل شده ویه هیچ موتوری نیاز ندارد در کنار آن آنگل‌ها ابزار هایی هستند که دارای گشتاور بالا وسرعت پایین بوده و توسط یک موتور کار میکنند.اینسترومنت ها بدون شک از مهمترین و پرکاربردترین ابزارهای موجود در یک مطب دندانپزشکی هستند .

حدود قیمت برای اینسترومنت ها: 300 هزارتومان تا 5 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید انواع اینسترومنت می توانید روی این لینک کلیک کنید.

آمالگاتور

برای پر کردن دندان از آمالگام استفاده میشود. آمالگام و جیوه باهم ترکیب میشوند و در پر کردن دندان به کار میروند . به آمالگام‌های کپسولی آمالکپ می گویند.

حدود قیمت برای آمالگاماتور : از حدود 1 میلیون تومان تا 4 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید آمالگاتور می توانید روی این لینک کلیک کنید.

ساکشن

برای ایجاد مکش در هر یونیت دندانپزشکی در طول یک روز حدودا ۱۵۰۰ لیتر آب آشامیدنی به هدر میرود که میتوان با استفاده از این دستگاه مصرف آب را به صفر رساند .

حدود قیمت برای ساکشن : از حدود 3.5 میلیون تومان تا 25 میلیون تومان (و حتی بیشتر !!!)

برای دیدن قیمت ها و خرید ساکشن می توانید روی این لینک کلیک کنید.

دستگاه پک

از نفوذ میکروب‌ها به وسایل پک شده جلوگیری میکند وهمچنین درباره اینسترومنت های پک شده باعث فزایش طول عمر این ابزارها میشود .

حدود قیمت برای دستگاه پک : از 1.5 میلیون تومان تا 6 میلیون تومان

برای دیدن قیمت ها و خرید دستگاه پک می توانید روی این لینک کلیک کنید.

دوربین داخل دهانی

با نصب دوربین و یک مانیتور بر روی یونیت میتوان تصاویر  REAL TIME (در لحظه) دندان را در حین جراحی بر روی مانیتور مشاهده کرد و حتی میتوان تصاویر را ضبط و همچنین ذخیره نمود.

حدود قیمت برای دوربین داخل دهانی : از حدود 1 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان و حتی بیشتر !!!

برای دیدن قیمت ها و خرید دوربین داخل دهانی می توانید روی این لینک کلیک کنید.

رادیوگرافی

یکی از روش های سریع و دقیق تشخیص آبسه دندان، پوسیدگی دندان، نقایص فک و دندان و انواع ناهنجاری ها و آسیب های دیگر ، استفاده از دستگاه ها و دوربین های رادیوگرافی می باشد.

حدود قیمت برای رادیوگرافی : از 15 میلیون تومان به بالا

برای دیدن قیمت ها و خرید رادیوگرافی می توانید روی این لینک کلیک کنید.

اولتراسونیک

حمام اولتراسونیک در کلینیک ها و مطب های دندانپزشکی برای حذف بقایای آلی مانند خون و بزاق، از ابزار و دستگاه های قبل از استریل کردن مورد استفاده قرار میگیرد.

حدود قیمت برای برای اولتراسونیک : 1.5 میلیون تومان تا 12 میلیون تومان 

برای دیدن قیمت ها و خرید اولتراسونیک می توانید روی این لینک کلیک کنید.

 

*** خرید لوازم مصرفی و عمومی  ، ابزارهای اندودانتیکس ، جراحی و پریو و ترمیمی و پروتز هم برای راه اندازی یک مطب لازم و امری اجتناب ناپذیر است . ***

 

در انتها :

ما در این مقاله تلاش کردیم تا هزینه تاسیس مطب دانداپزشکی را به طور خلاصه برای شما عزیزان بازگو کنیم. امیدواریم که مطالب دکر شده برایتان مفید واقع شده باشد. اگر سوالی در مورد هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی وجود داشت که پاسخ آن را در این مقاله نگرفتید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

محدوده  قیمت های گفته شده در این متن براساس کلیه محصولات موجود در مارکت ها و عرضه شده در ایران است و صرفا قیمت محصولات موجود در فروشگاه اینترنتی اول دنتال نمیباشد .

هزینه راه اندازی مطب دندانپزشکی | سرمایه برای راه اندازی مطب دندانپزشکی

 

[kkstarratings]

۳ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *